Stiftelsen lantbruksforskning

Lantbruks- och trädgårdsföretagarnas egen forskningsstiftelse finansierar behovsdriven forskning för svenska förhållanden.
Läs mer

Dataskyddslagen - GDPR

Den 25 maj 2018 kommer den nya data-skyddslagen (GDPR) att ersätta person-uppgiftslagen (PUL). Vårt nyhetsbrev går ut till personer och organisationer som kan ha nytta av forskningsresultaten i sitt arbete. Du som prenumererar kommer även i fortsättningen att få våra nyhetsbrev.

Nyhetsbrev

Vi sparar endast namn och mejladress till dem som prenumererar på våra digitala nyhetsbrev och adresser till dem som prenumererar på våra pappersnyhetsbrev. Önskar du inte längre få dem, vänligen skicka ett mejl till info@lantbruksforskning.se så ser vi till att dina kontaktuppgifter stryks från vårt adressregister.

Utlysningar 

Är du forskare och fått medel av oss? Dina uppgifter kommer att finnas på vår webb och i våra system. Vi sparar dina uppgifter enligt slutet bidragskontrakt. Det som inte är reglerat i avtalet sparas så länge du inte begär att ta bort dem. Makulerade projekt anonymiseras och bilagor plockas bort. 

Är du forskare och fått avslag? Vi sparar dina uppgifter ett år efter avslaget. 

Sitter du med i någon av våra beredningar? Uppgifterna ligger på webben så länge uppdraget varar. Vi sparar uppgifterna i ett år efter att uppdraget är slutfört.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev