Bild på kor

Köp ett armband för att visa att du älskar landsbygden!

Armband miljö.jpg

LRF Media säljer ett armband med texten JAG 💚 LANDSBYGDEN där 20 kronor per sålt armband går till Stiftelsen lantbruksforskning. Köp ett armband för att visa att du älskar landsbygden och stödjer svensk lantbruksforskning!

– Det är många med oss som brinner för att hela Sverige ska växa, och vi ville ta fram en produkt som man kan bära varje dag och som visar på kärleken för landsbygden, säger Sofia Hamlund, intäkts- och försäljningsansvarig på LRF Media i ett pressmeddelande.

Vi tyckte såklart att det var fantastiskt roligt och såhär kommenterar vår VD Christian Nyrén initiativet:

– Sverige behöver en levande landsbygd, och vi bidrar till det genom att vi finansierar forskning riktad till det svenska lantbruket. Vi älskar idén med ett armband för att visa sin kärlek till den svenska landsbygden.

Köp armbandet du också! Här kommer du till Land shopping.

Nyheter
Grasstra Vattendroppe Istock 1450426637

Sammanställning av av forskning av vall i Norden och Baltikum

I projektet ”Vallen i nordiskt perspektiv” görs en sammanställning av den relevanta forskning om vall som gjorts i Norden och Baltikum sedan år 2000. Målgruppen är lantbruksnäringen, men det sekundära syftet har varit att hitta kunskapsluckorna i forskningen.

Läs mer
Kott Adobestock 745784208

FRÅGA EXPERTEN: Nya metoder på väg för att avslöja matfusk

Ny teknik leder oss närmare säkra metoder för att analysera ursprungsland för kött och kunna avslöja felaktiga märkningar.

Läs mer
Niklas Bergman 4 IMG 1796

Ny forskningssekreterare på kansliet

Välkommen Niklas Bergman – ny forskningssekreterare på Stiftelsen Lantbruksforsknings kansli. Niklas är agronom och ansvarar för forskningsfrågor inom livsmedel-vegetabilier.

Läs mer