Lantbruks- och trädgårdsföretagarnas egen forskningsstiftelse finansierar behovsdriven forskning för svenska förhållanden.
Läs mer
Lantbruks- och trädgårdsföretagarnas egen forskningsstiftelse finansierar behovsdriven forskning för svenska förhållanden.
Läs mer
Hur implementerar vi hållbarhetsaspekter på gårdsnivå från gröda till ko? Lantbruket står inför stora utmaningar för att kunna producera hållbara livsmedel med mindre resurser och med minskade utsläpp av växthusgaser. SLU bjuder in till ett webbinarium på temat och inom ramen för programmet Hållbara dieter från hållbara livsmedelskedjor.
Inbjuden gäst är Dr. Jude L. Capper från Livestock Sustainability Consultancy. Jude pratar om hur vi kan implementera hållbara metoder på gårdsnivå inom områden som produktivitet, foder, djurhälsa och välfärd men också vikten av att social acceptans av jordbruksmetoder när vi strävar mot en mer hållbar produktion.