Stiftelsen lantbruksforskning

Lantbruks- och trädgårdsföretagarnas egen forskningsstiftelse finansierar behovsdriven forskning för svenska förhållanden.
Läs mer

Uppdateringar i ansökningssystemet inför årets öppna utlysning

Vår Öppna utlysning 2023 öppnar den 3 april och det annonseras tydligt på webbplatsen. Inför årets Öppna utlysning har en del uppdateringar av ansökningssystemet genomförts. Vissa saker har förändrats och andra har förfinats efter förra årets stora uppdatering.

Här kommer en lista på sådant som vi vill informera lite extra om. Vi vill också uppmana alla som söker hos oss att läsa igenom handboken inför din ansökan. Har du frågor är du välkommen att kontakta kansliet.

  • I lönedelen av ansökan kan man lägga till personer som ska avlönas av projektet men som inte är medsökande
  • Utbetalning till projektet sker endast till bankgiro eller plusgiro, vilket anges i ansökan (kontonummer accepteras ej). Projektets nummer kommer att vara referens. Inför utbetalning av medel till beviljat projekt hämtas dessa uppgifter direkt från ansökan, var därför noggrann med uppgifterna om bank- eller- plusgiro i din ansökan.
  • Signeringen av ansökan görs numera digitalt och av samtliga sökande i projektet. Om en ändring görs i en ansökan som lämnats in eller i ett pågående projekt signerat digitalt vid ansökan så måste samtliga signera igen. Om någon i projektet saknar BankID, kontakta kansliet. Observera att du inte måste ha ett konto i ansökningssystemet för att kunna utföra signeringen. Om du redan har ett konto i ansökningssystemet och inte kan signera ansökan, pröva att lägga in ditt personnummer till ditt konto om det saknas.
Prenumerera på vårt nyhetsbrev