Bild på kor

Köp armband för att stödja stiftelsens verksamhet!

Armband miljö.jpg

I snart ett år har LRF Media sålt ett armband med texten JAG 💚 LANDSBYGDEN där 20 kronor per sålt armband går till Stiftelsen lantbruksforskning. Produkten visade sig vara så populär att den gick in på topp tio på årets lista över mest sålda produkter. Det tycker vi är mycket roligt!

Du kan fortfarande köpa armbandet som visar att du stödjer landsbygden och samtidigt ge ett bidrag till vår verksamhet. 

Köp ditt armband här.

– Sverige behöver en levande landsbygd, och vi bidrar till det genom att vi finansierar forskning riktad till det svenska lantbruket. Vi älskar idén med ett armband för att visa sin kärlek till den svenska landsbygden, säger Stiftelsen Lantbruksforsknings VD Christian Nyrén.

Nyheter
Madrid DSC 3689

Hållbarhet för djurproduktion på europeisk nivå

En workshop i Madrid om hållbarhet i framtiden med goda exempel från europeisk djuruppfödning ger deltagarna perspektiv. Men också samsyn om att lokala förutsättningar skapar olika produktionsformer. 

Läs mer
Sugga Smagrisar Lampa Istock 1304836262

Så hindras resistenta bakterier från att växa i grisbesättningar

Ny doktorsavhandling visar att tidig upptäckt och snabba kontrollåtgärder är effektiva för att motverka resistenta bakterier i grisbesättningar.

Läs mer
Potatis Självplock Istock 1599724659

Drivkrafter och ekonomiska effekter för lantbrukares företagsutveckling 

Att satsa på att bredda lantbruksföretagandet med alternativa verksamheter, som till exempel turism kan skapa positiva effekter som högre nöjdhet, social hållbarhet och för mjölkgårdar även en tydlig ekonomisk fördel. 

Läs mer