Bild på kor

Köp ett armband för att visa att du älskar landsbygden!

Armband miljö.jpg

LRF Media säljer ett armband med texten JAG 💚 LANDSBYGDEN där 20 kronor per sålt armband går till Stiftelsen lantbruksforskning. Köp ett armband för att visa att du älskar landsbygden och stödjer svensk lantbruksforskning!

– Det är många med oss som brinner för att hela Sverige ska växa, och vi ville ta fram en produkt som man kan bära varje dag och som visar på kärleken för landsbygden, säger Sofia Hamlund, intäkts- och försäljningsansvarig på LRF Media i ett pressmeddelande.

Vi tyckte såklart att det var fantastiskt roligt och såhär kommenterar vår VD Christian Nyrén initiativet:

– Sverige behöver en levande landsbygd, och vi bidrar till det genom att vi finansierar forskning riktad till det svenska lantbruket. Vi älskar idén med ett armband för att visa sin kärlek till den svenska landsbygden.

Köp armbandet du också! Här kommer du till Land shopping.

Nyheter
Madrid DSC 3689

Hållbarhet för djurproduktion på europeisk nivå

En workshop i Madrid om hållbarhet i framtiden med goda exempel från europeisk djuruppfödning ger deltagarna perspektiv. Men också samsyn om att lokala förutsättningar skapar olika produktionsformer. 

Läs mer
Sugga Smagrisar Lampa Istock 1304836262

Så hindras resistenta bakterier från att växa i grisbesättningar

Ny doktorsavhandling visar att tidig upptäckt och snabba kontrollåtgärder är effektiva för att motverka resistenta bakterier i grisbesättningar.

Läs mer
Potatis Självplock Istock 1599724659

Drivkrafter och ekonomiska effekter för lantbrukares företagsutveckling 

Att satsa på att bredda lantbruksföretagandet med alternativa verksamheter, som till exempel turism kan skapa positiva effekter som högre nöjdhet, social hållbarhet och för mjölkgårdar även en tydlig ekonomisk fördel. 

Läs mer